Przeskocz do treści
HoReCaTrainer

HoReCaTrainer

  • Strona głowna
  • Aktualności
  • O projekcie
  • Partnerzy
  • Rezultaty
  • szkolenia
    • Szkolenie dla kucharzy
    • Szkolenie dla kelnerów
    • szkolenie dla barmanów / baristów / sommelierów
  • Kontakt
    • zaloguj
    • zarejestruj
  • PL
  • EN
  • HU
01
Grupę docelową projektu stanowią trenerzy branży HORECA, chcący podnosić i dostosowywać swoje kompetencje do potrzeb rynku.
→
01
→
02
Prowadzący szkolenia, oprócz ogromnej wiedzy w zakresie swojego zawodu, powinni posiadać kompetencje w zakresie technik i narzędzi prowadzenia grup szkoleniowych.
→
02
→
03

Zwiększony poziom kompetencji trenerów, którzy kształcą w branży HORECA, będzie mieć wpływ na funkcjonowanie i rozwój całej tej branży w środowisku międzynarodowym.

→
03
→
mim
  • Profile
  • Topics Started
  • Replies Created
  • Engagements

Forum Replies Created

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • 17 stycznia 2019 at 15:55 in reply to: Jak ugotować mięso by było kruche #459
    mimmim
    Keymaster

    chyba możesz…

  • Author
    Posts
Viewing 1 post (of 1 total)
HoReCaTrainer
Menu
  • Strona głowna
  • Aktualności
  • O projekcie
  • Partnerzy
  • Rezultaty
  • szkolenia
    • Szkolenie dla kucharzy
    • Szkolenie dla kelnerów
    • szkolenie dla barmanów / baristów / sommelierów
  • Kontakt
    • zaloguj
    • zarejestruj
  • PL
  • EN
  • HU