Przeskocz do treści
HoReCaTrainer

HoReCaTrainer

  • Strona głowna
  • Aktualności
  • O projekcie
  • Partnerzy
  • Rezultaty
  • szkolenia
    • Szkolenie dla kucharzy
    • Szkolenie dla kelnerów
    • szkolenie dla barmanów / baristów / sommelierów
  • Kontakt
    • zaloguj
    • zarejestruj
  • PL
  • EN
  • HU
01
Grupę docelową projektu stanowią trenerzy branży HORECA, chcący podnosić i dostosowywać swoje kompetencje do potrzeb rynku.
→
01
→
02
Prowadzący szkolenia, oprócz ogromnej wiedzy w zakresie swojego zawodu, powinni posiadać kompetencje w zakresie technik i narzędzi prowadzenia grup szkoleniowych.
→
02
→
03

Zwiększony poziom kompetencji trenerów, którzy kształcą w branży HORECA, będzie mieć wpływ na funkcjonowanie i rozwój całej tej branży w środowisku międzynarodowym.

→
03
→

Strona głowna › Forums › Forum dla zalogowanych › Jak ugotować mięso by było kruche › Reply To: Jak ugotować mięso by było kruche

12 stycznia 2019 at 12:59 #316
podgladaczpodgladacz
Participant

Ja tez nie wiem ale sprawdzam czy moge odpisac na posta

HoReCaTrainer
Menu
  • Strona głowna
  • Aktualności
  • O projekcie
  • Partnerzy
  • Rezultaty
  • szkolenia
    • Szkolenie dla kucharzy
    • Szkolenie dla kelnerów
    • szkolenie dla barmanów / baristów / sommelierów
  • Kontakt
    • zaloguj
    • zarejestruj
  • PL
  • EN
  • HU